Over mij

Sinds 2014 biedt Esma Küçük een diversiteit aan therapieën, coaching en trainingen aan individuen, stellen en gezinnen, gevestigd in het bruisende Rotterdam. Naast haar praktijkwerkzaamheden is Esma werkzaam als Praktijkondersteuner Huisarts Geestelijke Gezondheidszorg (POH-GGZ B) bij een gezondheidscentrum en als POH-GGZ Jeugd bij een huisartsenpraktijk, waar ze haar expertise inzet om laagdrempelige zorg te bieden aan degenen die het nodig hebben.

Deskundigheid en Ervaring

Met een passie voor kennisdeling heeft Esma talloze landelijke seminars geleid over uiteenlopende onderwerpen met betrekking tot geestelijke gezondheid. Als bestuurslid van de Nederlandse Vereniging van Praktijkondersteuners (NVvPO) draagt ze bij aan het versterken van het vakgebied.

Esma draagt bij aan het vrouwenblad KADIN en is medeauteur van het Handboek POH-GGZ, waarin ze haar inzichten en ervaringen deelt om anderen te inspireren.

Haar achtergrond omvat een afgeronde hbo opleiding in Maatschappelijk Werk en Dienstverlening met specialisatie in kind- en gezinshulpverlening, gevolgd door verdere studie POH-GGZ kind en jeugd aan de RINO Amsterdam en uitgebreide cursussen o.a. in EMDR en Schematherapie.

Specialisaties

Esma gelooft in voortdurende groei en ontwikkeling, daarom heeft ze ook de post-hbo opleiding Seksuologie afgerond aan RINO Utrecht en een intensieve workshop gevolgd over Vaginisme en Dyspareunie in Istanbul, Turkije.